Hondenschool 
Etten-Leur

Zoek jij een hondencursus in Etten-Leur met persoonlijke begeleiding? Dogtraining Patricia is dé hondenschool voor jou, of je nu in Breda, Hoeven, Prinsenbeek, Roosendaal of elders in regio Etten-Leur woont. 
Het opvoeden en trainen van een jonge pup of een oudere hond kan best uitdagend zijn, vooral als je net begint als hondenbaasje. Bij Dogtraining Patricia zit je goed! 

Al sinds 2008 staan we klaar om zowel nieuwe als ervaren hondenbezitters te helpen bij het trainen van hun geliefde viervoeters. Dogtraining Patricia is een deskundige en professionele hondenschool in Etten-Leur, waar we de focus leggen op samenwerking en het welzijn van jouw hond. En wist je dat we al pups vanaf 8 weken verwelkomen voor training?

 Hondentrainingen in Etten-Leur

- We verwelkomen zowel pups als volwassen honden;
- Onze trainers zijn ervaren en theoretisch onderlegd;
- Eenvoudige online planning, wijziging en annulering van trainingen;
- Toegankelijke trainingslocaties voor rolstoelgebruikers;
- Betrouwbare en interactieve hondencursussen.

Start hondentraining in Etten-Leur het liefst zo vroeg mogelijk

Vroeg beginnen met de training van je hond versterkt jullie band en kan mogelijke gedragsproblemen voorkomen. Bij Dogtraining Patricia hoef je niet te wachten op wachtlijsten of specifieke startdata. Start meteen met je hondentraining! 

We bieden verschillende trainingsmogelijkheden, zowel groepslessen als privélessen, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij jou en je hond. Ook als je een oudere hond hebt die je graag wat nieuwe dingen wilt leren, ben je bij ons aan het juiste adres.

hondentraining etten-leur

 

Train jouw hond in de buitenlucht of overdekt als het regent!

Trainen met je hond in de buitenlucht wordt bij onze hondenschool in Etten-Leur een geweldige en actieve ervaring, waarbij zowel jou als je harige vriend worden uitgedaagd. Onze lessen zijn interactief en prikkelen de natuurlijke nieuwsgierigheid van jouw hond, waardoor ze spelenderwijs blijven leren. We hanteren een consistente aanpak om je hond belangrijke grenzen te leren, en dit alles gebeurt op prachtige buitenlocaties waar verschillende afleidingen aanwezig zijn. En zelfs bij regen gaan onze trainingen gewoon door, maar dan wel overdekt!

Bij Dogtraining Patricia bieden we een gemakkelijke online boekingsmethode aan. Hiermee kun je moeiteloos je trainingen, consulten en workshops plannen, wijzigen of annuleren. Zo blijft het plannen van jouw hondencursus een stressvrije aangelegenheid. Maak direct en zonder gedoe een afspraak voor een hondentraining in Etten-Leur!

hondenschool prinsenbeek
hondentraining etten-leur
hondentraining roosendaal

Persoonlijke aandacht voor elke hond

Persoonlijke aandacht voor jou en je viervoeter staat bij ons centraal tijdens de hondentraining in Etten-Leur. Daarom houden we de groepen klein, variërend tussen 5 en maximaal 8 honden. Deze kleinschalige aanpak zorgt ervoor dat er altijd ruimte is voor vragen en persoonlijke begeleiding. Als de groep groter dan 6 is, staan er minstens 2 instructeurs klaar om iedereen de nodige ondersteuning te bieden. Onze ervaren instructeurs houden nauwlettend in de gaten, zodat zowel jij als je hond de aandacht krijgen die jullie verdienen.

Als je tegen bepaalde terugkerende problemen aanloopt, bieden we ook de mogelijkheid om een privéles in te plannen. Met onze flexibele 10 rittenkaart kun je zowel groepslessen als privélessen volgen op momenten die jou het beste uitkomen. Bovendien zijn al onze trainingslocaties rolstoelvriendelijk, zodat iedereen de kans heeft om deel te nemen aan de hondencursussen en -trainingen bij onze hondenschool in Etten-Leur.

Wil jij je puppy trainen?

Dan ben je van harte welkom bij Dogtraining Patricia, waar we speciale aandacht besteden aan jou en je puppy. Wil je een sterke band opbouwen met je kleine viervoeter? Ontdek dan onze puppytraining die in Etten-Leur plaatsvindt! Een startersprivéles is al beschikbaar vanaf de leeftijd van 8 weken, terwijl jouw puppy vanaf 9 weken mee kan doen aan de groepslessen. Het is van cruciaal belang voor de goede opvoeding van elke hond om te investeren in een professionele puppytraining met aandacht voor zowel hond als eigenaar. 

Onze ervaren en deskundige hondentrainers begrijpen precies wat jouw puppy en jij nodig hebben tijdens deze trainingen. Bij Dogtraining Patricia garanderen we topbegeleiding. Dus, of je nu in Roosendaal, Prinsenbeek of Etten-Leur woont, we staan te popelen om jouw jonge viervoeter te ontmoeten.

puppy training etten-leur, prinsenbeek en roosendaal

Lees hier de ervaringen van andere hondeneigenaren in de Etten-Leur, Roosendaal en Prinsenbeek

"Goede begeleiding. Kan altijd terecht voor vragen. Er worden ook veel leuke activiteiten georganiseerd wat het gezellig en persoonlijk maakt. Nu ook nog een uitlaatservice en opvang voor cursisten, super fijn. Een dikke 10 voor Dogtraining Patricia"

- Sandra

"Ontzettend goede en leerzame hondenschool. Ze laten duidelijk zien hoe je problemen aan moet pakken op een spelenderwijze manier. Onze Duitse herder kon moeilijk met andere honden omgaan, na een aantal lessen en hele goede tips. Nu een half jaar verder ong. Is hij een hele andere hond geworden. Met dank aan deze cursus. Hele goede tips en trucs gehad om thuis na de cursus mee aan de slag te gaan. En het resultaat mag er zijn!"

- Silvia

Professionele honden- of puppycursus

Zoek je naar de beste hondenschool in Etten-Leur? Dogtraining Patricia is de ideale keuze voor jou. Met onze deskundige aanpak, focus op samenwerking en het welzijn van je hond, en de flexibiliteit in trainingsmogelijkheden, krijg je na onze trainingen een gehoorzame en sociale metgezel. Het is nooit te laat om te starten met een cursus of training. Boek nu je startersprivéles en ervaar hoe wij je kunnen ondersteunen bij de opvoeding en het smeden van een sterke band tussen jou en je hond. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en diverse hondentrainingen in Etten-Leur. Ook ideaal voor hondeneigenaren uit omgeving Breda, Prinsenbeek of Roosendaal. Kom snel langs voor een geweldige ervaring bij onze hondencursus!

puppycursus etten-leur