Hondencursus Roosendaal

 

Ben je op zoek naar een hondencursus in de regio Roosendaal met persoonlijke aandacht en begeleiding? Het trainen en opvoeden van een jonge of al oudere hond is een uitdagende taak, vooral voor beginnende hondenbaasjes. Gelukkig staan wij voor je klaar! Al sinds 2008 helpen we startende als gevorderde hondeneigenaren bij het trainen van hun trouwe viervoeters. Dogtraining Patricia is een deskundige en professionele hondenschool vlakbij Roosendaal, waar de focus ligt op samenwerking en het welzijn van jouw hond. Wij bieden diverse hondentrainingen aan waarbij jouw puppy vanaf 8 weken al welkom is! 

hondenschool breda

 

Ontdek onze hondentraining in omgeving Roosendaal

- Zowel volwassen honden als pups zijn welkom;
- Onze instructeurs zijn ervaren en getraind;
- Zelf gemakkelijk online trainingen plannen, wijzigen en annuleren;
- Onze trainingslocaties zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers;
- Betrouwbare en effectieve hondencursussen in regio Breda!

Begin jouw hondentraining in regio Roosendaal zo vroeg mogelijk 

 

 

Als je vroeg begint met het trainen van je hond, bevordert dat een sterke band tussen jou en je hond en kun je potentieel probleemgedrag voorkomen. Het trainen van een hond vanaf een jonge leeftijd, bereid je voor op mogelijke uitdagingen. Bij Dogtraining Patricia hoef je niet te wachten op wachtlijsten of specifieke startdata. Begin direct met je hondentraining in de omgeving van Roosendaal! Wij bieden verschillende trainingsmogelijkheden, zowel groepslessen als privélessen, zodat je kunt kiezen uit wat het beste past bij jou en het karakter van je hond. Ook hebben we natuurlijk tal van mogelijkheden voor eigenaren die hun oudere viervoeter graag zouden willen (her)opvoeden. 

hondentraining breda

 

Hondvriendelijke trainingen in de buitenlucht 

 

Onze hondenschool vlakbij Roosendaal biedt zeer actieve, interactieve en uitdagende trainingen en cursussen, voor zowel jou als je hond. Tijdens de lessen stimuleren we de natuurlijke nieuwsgierigheid van je hond, waardoor ze spelenderwijs blijven leren. We hanteren een consequente aanpak, zodat jouw hond belangrijke grenzen leert kennen. De trainingen vinden plaats op een prachtige buitenterrein waar verschillende soorten afleidingen voorkomen. In geval van regen gaan de trainingen gewoon door, maar dan overdekt! 

 

Bij Dogtraining Patricia bieden we online boekingsmogelijkheden aan. Zo kun jij je trainingen, consulten en workshops eenvoudig plannen, annuleren of verzetten. Zo blijft het inplannen van jouw hondencursus in omgeving Roosendaal een stressvrije ervaring. Maak direct en eenvoudig een afspraak voor een hondentraining vlakbij Roosendaal! 

hondenschool breda
hondentraining breda
puppycursus breda
hondencursus breda

Persoonlijke begeleiding voor jou en je hond 

Wij vinden het belangrijk dat iedere hond en eigenaar persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt tijdens de hondentraining in de regio Roosendaal. Daarom hanteren wij groepsgroottes tussen de 5 en maximaal 8 honden. Wij zorgen met deze kleinschalige aanpak voor een blijvende ruimte voor het stellen van vragen en persoonlijke begeleiding. En is er sprake van een grotere groep? Dan staan er minimaal 2 instructeurs klaar om iedereen de nodige begeleiding te bieden. Onze deskundige en ervaren instructeurs letten goed op iedereen, zodat zowel jij als je hond de aandacht krijgen die jullie nodig hebben. 

 

En loop je tegen terugkomende problemen aan? Dan is het uiteraard mogelijk om tussendoor een privéles in te plannen. Met onze flexibele 10 rittenkaart kun je zowel groepslessen als privélessen volgen op de dagen en tijden die voor jou uitkomen. Al onze trainingslocaties zijn bovendien rolstoelvriendelijk, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen aan de hondencursussen en -trainingen bij onze hondenschool vlakbij Roosendaal. 

.

Ook kun je bij ons terecht voor de leukste puppy training in regio Roosendaal!

 

Ook voor jouw puppy hebben we een speciaal trainingsprogramma! Een startersprivéles voor onze puppy training in regio Roosendaal kun je al vanaf een leeftijd van 8 weken boeken en vanaf 9 weken kan jouw puppy meedoen met de groepslessen. Een professionele puppy training met persoonlijke aandacht voor hond en eigenaar is essentieel voor een goede opvoeding van elke hond. Doordat jij je puppy al op zo’n jonge leeftijd kunt introduceren bij onze puppy training in de regio Roosendaal, creëer je een sterke band tussen jou en je hond. 

 

Onze professionele hondentrainers voorkomen potentieel probleemgedrag en kunnen jou dankzij de lessen voorbereiden op mogelijke uitdagingen in de toekomst. Ook heb je de mogelijkheid om jouw puppy in te schrijven voor zowel groeps- als privélessen. Zo kun je altijd een puppy training in de omgeving van Roosendaal volgen die optimaal bij jullie past! 

puppytraining breda

Lees hier de ervaringen van andere hondeneigenaren in Roosendaal


"Goede begeleiding. Kan altijd terecht voor vragen. Er worden ook veel leuke activiteiten georganiseerd wat het gezellig en persoonlijk maakt. Nu ook nog een uitlaatservice en opvang voor cursisten, super fijn. Een dikke 10 voor Dogtraining Patricia"

- Sandra

"Ontzettend goede en leerzame hondenschool. Ze laten duidelijk zien hoe je problemen aan moet pakken op een spelenderwijze manier. Onze Duitse herder kon moeilijk met andere honden omgaan, na een aantal lessen en hele goede tips. Nu een half jaar verder ong. Is hij een hele andere hond geworden. Met dank aan deze cursus. Hele goede tips en trucs gehad om thuis na de cursus mee aan de slag te gaan. En het resultaat mag er zijn!"

- Silvia

Train je puppy met plezier

 

Dogtraining Patricia hecht veel waarde aan het opbouwen van een sterke band tussen jou en je puppy, vanaf het begin. Naast het leren tijdens de trainingen vinden we het belangrijk dat jullie samen plezier kunnen beleven. Onze puppy training in de regio Roosendaal is zeer interactief, uitdagend en vol energie. Door de natuurlijke nieuwsgierigheid van je puppy te stimuleren, kunnen jullie op een speelse manier leren. We hanteren een consequente aanpak, zodat je puppy geleidelijk aan grenzen leert kennen. Onze training vindt plaats op prachtige locaties waarbij de puppy's te maken krijgen met verschillende afleidingen. Zelfs als het regent, gaat de training overdekt door. Maak snel een afspraak om te beginnen met jouw puppy training vlakbij Roosendaal! 

puppytraining-breda

Persoonlijke begeleiding tijdens jouw puppy training vlakbij Roosendaal 

Ook tijdens onze puppy training in regio Roosendaal zorgen we voor persoonlijke begeleiding en individuele aandacht voor elke hond en eigenaar. Dit is mogelijk doordat de groepsgrootte ook tijdens onze puppy cursus in omgeving Roosendaal varieert tussen 5 en maximaal 8 honden. Tijdens elke training is er voldoende ruimte om vragen te stellen en extra hulp te krijgen van onze ervaren instructeurs. Als je specifieke uitdagingen tegenkomt, kun je een privéles boeken om alle tijd te hebben om te focussen op je puppy. 

Een leuke en effectieve honden- of puppy cursus in de regio Roosendaal

 

Ben je op zoek naar de leukste hondenschool in de omgeving van Roosendaal? Dan is Dogtraining Patricia de juiste keuze voor jou. Dankzij de deskundige aanpak, focus op samenwerking en het welzijn van de hond, en de flexibiliteit in trainingsmogelijkheden, heb je na het volgen van een hondentraining een gehoorzame en sociale kameraad.

Het is nooit te laat om te beginnen met het volgen van een cursus of training. Boek jouw startersprivéles en ervaar hoe wij je kunnen helpen bij het opvoeden en het creëren van een sterke band tussen jou en je hond. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze werkzaamheden of diverse honden- of puppy trainingen in Roosendaal. Werk samen met ons aan de band met jouw puppy of hond! 

hondentraining breda