Hondenschool Rijen

Ben je op zoek naar een hondencursus in Rijen met persoonlijke aandacht en begeleiding? Of je nu in Rijen, Tilburg, Dongen of Oosterhout woont, Dogtraining Patricia is dé hondenschool voor jou in de omgeving. Het trainen en opvoeden van een jonge of al oudere hond is een uitdagende taak, vooral voor beginnende hondenbaasjes. Gelukkig staan wij voor je klaar!

Al sinds 2008 helpen we zowel startende als gevorderde hondeneigenaren bij het trainen van hun trouwe viervoeters. Dogtraining Patricia is een deskundige en professionele hondenschool in Rijen, waar de focus ligt op samenwerking en het welzijn van jouw hond. Wij bieden diverse hondentrainingen aan waarbij jouw puppy vanaf 8 weken al welkom is!

hondenschool rijen

 

Hondenschool voor omgeving Rijen

- Voor zowel puppy’s als volwassen honden;
- Ervaren en getrainde hondentrainers;
- Plan, wijzig of annuleer trainingen eenvoudig online;
- Enkel rolstoelvriendelijke trainingslocaties;
- Betrouwbare hondencursus voor iedereen in o.a. omgeving Rijen, Tilburg, Dongen, Oosterhout, maar natuurlijk ook daarbuiten!

Begin jouw hondentraining in regio Rijen zo vroeg mogelijk

Als je vroeg begint met het trainen van je hond, bevordert dat een sterke band tussen jullie en kun je potentieel probleemgedrag voorkomen. Het trainen van een hond vanaf een jonge leeftijd, bereid je voor op mogelijke uitdagingen. Bij Dogtraining Patricia hoef je niet te wachten op wachtlijsten of specifieke startdata.

Wij bieden verschillende trainingsmogelijkheden, zowel groepslessen als privélessen, zodat je kunt kiezen uit wat het beste past bij jou en het karakter van je hond. Ook hebben we natuurlijk ruimte voor eigenaren die hun oudere viervoeter graag zouden willen (her)opvoeden.

dogtraining dongen

 

Hondvriendelijke trainingen

Onze hondenschool in Rijen biedt zeer actieve, interactieve en uitdagende trainingen en cursussen, voor zowel jou als je hond. Tijdens de lessen stimuleren we de natuurlijke nieuwsgierigheid van je hond, waardoor ze spelenderwijs blijven leren. We hanteren een consequente aanpak, zodat jouw hond belangrijke grenzen leert kennen. De trainingen vinden plaats op prachtige buitenterreinen waar verschillende soorten afleidingen voorkomen. In geval van regen gaan de trainingen gewoon door, maar dan overdekt!

Bij Dogtraining Patricia bieden we online boekingsmogelijkheden aan. Zo kun jij je trainingen, consulten en workshops eenvoudig plannen, annuleren of verzetten. Zo blijft het inplannen van jouw hondencursus in omgeving Rijen een stressvrije ervaring. Maak direct en eenvoudig een afspraak!

hondenschool dongen
hondenschool rijen
hondencursus rijen
hondenschool dongen

Persoonlijke begeleiding voor jou en je hond

Wij vinden het belangrijk dat iedere hond en eigenaar persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt tijdens de hondentraining in regio Rijen. Daarom hanteren wij groepsgroottes maximaal 6 honden. Wij zorgen met deze kleinschalige aanpak voor een blijvende ruimte voor het stellen van vragen en persoonlijke begeleiding. En is er sprake van een grotere groep? Dan staan er minimaal 2 instructeurs klaar om iedereen de nodige begeleiding te bieden. Onze deskundige en ervaren instructeurs letten goed op iedereen, zodat zowel jij als je hond de aandacht krijgen die jullie nodig hebben. 

En loop je tegen terugkomende problemen aan? Dan is het uiteraard mogelijk om tussendoor een privéles in te plannen. Met onze flexibele 10 rittenkaart kun je zowel groepslessen als privélessen volgen op de dagen en tijden die voor jou uitkomen. Al onze trainingslocaties zijn bovendien rolstoelvriendelijk, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen aan de hondencursussen en -trainingen bij onze hondenschool in Rijen. 

Is jouw viervoeter nog maar een puppy?

Dan ben jij samen met je puppy ook van harte welkom bij Dogtraining Patricia. Wil jij een sterke band opbouwen met je puppy? Volg dan onze puppy training in Rijen! Een startersprivéles kun je al vanaf een leeftijd van 8 weken boeken en vanaf 9 weken kan jouw puppy meedoen met de groepslessen. Een professionele puppy training met persoonlijke aandacht voor hond en eigenaar is essentieel voor een goede opvoeding van elke hond. 

Onze ervaren en deskundige hondentrainers voelen feilloos aan wat jouw puppy en jij nodig hebben tijdens de lessen. Bij Dogtraining Patricia bieden we de beste begeleiding. Dus of je nou in Rijen, Tilburg, Dongen of Oosterhout woont: wij kunnen niet wachten om jouw viervoeter te ontmoeten. 

puppy training rijen dongen

Lees hier de ervaringen van andere hondeneigenaren uit Rijen, Tilburg, Dongen en Oosterhout

"Breed assortiment aan cursussen. Goede workshop en goed advies.👌 Ik heb veel aan de workshop lichaamstaal van de hond gehad. Ik herkende veel in m’n pup terug. Privélessen zijn ook heel fijn, zo 1 op 1. We gaan er graag naar toe, we gaan zeker nog even door.'

- Carla Romme

"Inmiddels 3x hier getraind met Koos. We zijn super tevreden, lekker intensief bezig en Koos vindt het ook leuk. We gaan nu ook de workshop ontspannen wandelen doen. Ik raad het iedereen aan om hier te gaan trainen."

- Elly Jansen

Schrijf je in voor de leukste hondencursus of puppycursus 

Ben je op zoek naar de leukste hondenschool in de regio van Rijen? Dan is Dogtraining Patricia de juiste keuze voor jou. Dankzij de deskundige aanpak, focus op samenwerking en het welzijn van de hond, en de flexibiliteit in trainingsmogelijkheden, heb je na het volgen van een hondentraining een gehoorzame en sociale kameraad. Het is nooit te laat om te beginnen met het volgen van een cursus of training. Boek jouw startersprivéles en ervaar hoe wij je kunnen helpen bij het opvoeden en het creëren van een sterke band tussen jou en je hond. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze werkzaamheden of diverse hondentrainingen. Kom snel langs bij onze hondencursus!

hondencursus