Hondencursus Tilburg en Oosterhout 

Ben jij op zoek naar een hondencursus in de omgeving van Tilburg en Oosterhout? Het trainen en opvoeden van jouw jonge of oudere hond kan een uitdagende taak zijn, vooral als het gaat om een eerste hond. Gelukkig staat Dogtraining Patricia wij voor je klaar! Sinds 2008 helpen we zowel beginnende als ervaren hondeneigenaren bij het trainen van hun viervoeters. Dogtraining Patricia is een deskundige en professionele hondenschool vlakbij Oosterhout en Tilburg, waar we de focus leggen op samenwerking en het welzijn van jouw hond. We bieden verschillende hondentrainingen aan waarbij jouw puppy al vanaf 8 weken mee kan doen! 

hondenschool breda

 

Ontdek onze hondentraining in omgeving Roosendaal

- Zowel volwassen honden als pups zijn welkom;
- Onze instructeurs zijn ervaren en getraind;
- Zelf gemakkelijk online trainingen plannen, wijzigen en annuleren;
- Onze trainingslocaties zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers;
- Betrouwbare en effectieve hondencursussen in regio Breda!

Hondentraining in de regio Tilburg en Oosterhout: hoe eerder, hoe beter


Door vroeg te beginnen met het trainen van je hond, versterk jij jullie band en kun je potentieel probleemgedrag uit de weg gaan. Het trainen van jouw hond op jonge leeftijd bereid je voor op mogelijke uitdagingen die je in de toekomst kunt tegenkomen. Bij Dogtraining Patricia hoef je niet te wachten op specifieke startdata. Wij kennen geen wachtlijsten. Je kunt namelijk direct beginnen met de hondentraining in de omgeving van Oosterhout en Tilburg! We bieden verschillende trainingsmogelijkheden, zowel groepslessen als privélessen, zodat je kunt kiezen wat het prettigste is voor jou en het beste past bij het karakter van je hond. Ook hebben we natuurlijk ruimte voor oudere viervoeters waarbij een (her)opvoeding nodig is. 

hondentraining breda

 


Een hondvriendelijke training vol plezier

 

Onze hondenschool vlakbij Tilburg en Oosterhout biedt zeer actieve, interactieve en uitdagende cursussen aan voor iedere jonge of wat oudere hond. Tijdens de lessen stimuleren we de natuurlijke nieuwsgierigheid, zodat ze spelenderwijs kunnen blijven leren. Dankzij onze consequente aanpak leert jouw hond belangrijke grenzen kennen die wij ze aanleren op prachtige buitenterreinen waar verschillende soorten afleidingen voorkomen. Zelfs bij regen gaat de training gewoon door, maar dan overdekt!

 

Bij Dogtraining Patricia kun je online de trainingen boeken. Zo kun je gemakkelijk je trainingen, consulten en workshops plannen, annuleren of verzetten. Op die manier maken we het plannen van jouw hondencursus in de omgeving Oosterhout en Tilburg een stressvrije ervaring. Maak meteen een afspraak voor je eerste hondentraining!hondenschool breda
hondentraining breda
puppycursus breda
hondencursus breda

Persoonlijke begeleiding en aandacht

 

Persoonlijke begeleiding en aandacht staan bij ons centraal tijdens de hondentraining in de regio Tilburg en Oosterhout: wij werken dan ook met groepsgroottes tussen de 5 en maximaal 8 honden. Met deze kleinschalige aanpak zorgen we ervoor dat er voldoende ruimte is voor het stellen van vragen en persoonlijke begeleiding. Zelfs bij een grotere groep staan er minimaal 2 instructeurs klaar om iedereen de nodige begeleiding en aandacht te bieden. Onze deskundige en ervaren instructeurs houden een oogje in het zeil, zodat iedereen de aandacht krijgt die nodig is. 
 
Ook is het mogelijk om tussendoor een privéles in te plannen als je tegen specifieke problemen aan blijft lopen.  Met onze flexibele 10-rittenkaart kun je zowel groepslessen als privélessen volgen. Al onze trainingslocaties zijn rolstoelvriendelijk, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen aan de hondencursussen en -trainingen bij onze hondenschool vlakbij Oosterhout en Tilburg. 

Ben jij op zoek naar een puppy training in de buurt van Oosterhout en Tilburg?

 

 Ook voor jouw puppy hebben we een speciaal trainingsprogramma! Vanaf een leeftijd van 8 weken kun je al een startersprivéles boeken en vanaf 9 weken kan een puppy deelnemen aan de groepslessen. Een professionele puppy training met persoonlijke aandacht voor zowel de hond als de eigenaar is belangrijk voor een goede opvoeding. 

 

Doordat jouw puppy al op zo’n jonge leeftijd mee kan doen met onze puppy training in de regio Oosterhout en Tilburg, bouw je samen aan een sterke band. Onze deskundige en ervaren hondentrainers voorkomen mogelijk probleemgedrag en kunnen je voorbereiden op potentiële uitdagingen in de toekomst. Wij hanteren geen wachtlijsten of bepaalde startdata: begin bij Dogtraining Patricia direct na je inschrijving met trainen. Schrijf jouw puppy in voor zowel groeps- als privélessen, je kunt bij ons de optimale puppy training in de omgeving van Oosterhout en Tilburg volgen! 

puppytraining breda

Lees hier de ervaringen van andere hondeneigenaren in Tilburg en Oosterhout


"Goede begeleiding. Kan altijd terecht voor vragen. Er worden ook veel leuke activiteiten georganiseerd wat het gezellig en persoonlijk maakt. Nu ook nog een uitlaatservice en opvang voor cursisten, super fijn. Een dikke 10 voor Dogtraining Patricia"

- Sandra

"Ontzettend goede en leerzame hondenschool. Ze laten duidelijk zien hoe je problemen aan moet pakken op een spelenderwijze manier. Onze Duitse herder kon moeilijk met andere honden omgaan, na een aantal lessen en hele goede tips. Nu een half jaar verder ong. Is hij een hele andere hond geworden. Met dank aan deze cursus. Hele goede tips en trucs gehad om thuis na de cursus mee aan de slag te gaan. En het resultaat mag er zijn!"

- Silvia

Spelenderwijs jouw puppy trainen?

 

 Dogtraining Patricia hecht veel waarde aan het opbouwen van een sterke band tussen jou en je puppy. We vinden het belangrijk dat je niet alleen leert tijdens de trainingen, maar ook samen plezier kunt maken. Onze puppy training vlakbij Oosterhout en Tilburg is zeer interactief, uitdagend en energiek. We stimuleren de natuurlijke nieuwsgierigheid van je puppy, zodat jullie spelenderwijs kunnen leren. Onze aanpak is consequent, waardoor jouw puppy geleidelijk aan belangrijke grenzen leert kennen. De puppy training vindt plaats op prachtige locaties waar je puppy wordt blootgesteld aan verschillende afleidingen. 

puppytraining-breda

Puppy cursus in omgeving Oosterhout en Tilburg met persoonlijke begeleiding


Ook bij onze puppy training vlakbij Oosterhout en Tilburg staat individuele begeleiding en aandacht voor elke hond en eigenaar centraal. We werken met groepsgroottes tussen 5 en maximaal 8 puppy’s, zodat er altijd ruimte is voor vragen en persoonlijke ondersteuning van onze deskundige instructeurs. Als je specifieke uitdagingen tegenkomt, kun je een privéles boeken om alle tijd te hebben om te focussen op je puppy.

De beste honden- en puppy training in regio Oosterhout en Tilburg 

 

 

Zoek jij de leukste en meest effectieve hondenschool in omgeving Tilburg en Oosterhout? Dan heb je Dogtraining Patricia gevonden. Onze deskundige aanpak, flexibele trainingsmogelijkheden en focus op samenwerking en het welzijn van de puppy, zorgt ervoor dat jouw puppy opgroeit tot een gehoorzame, gelukkige en sociale viervoeter. Het is nooit te laat om een cursus of training te beginnen.

Boek jouw startersprivéles en ervaar hoe wij je kunnen helpen bij de opvoeding en het creëren van een sterke band tussen jou en je hond of puppy. Neem gerust contact op voor meer informatie over onze diverse honden- of puppytrainingen in de omgeving van Oosterhout en Tilburg. Komen jullie samen een hondencursus volgen? Versterk bij Dogtraining Patricia de band met jouw puppy of hond! 

hondentraining breda